Orosz katonák Ukrajnában

2 days ago

Orosz katonák Ukrajnában

Több mint 70 000 orosz katona halt meg az ukrajnai háborúban. A BBC nézett neveket és információkat Oroszországból. Megtalálták 70 112 katona nevét, akik meghaltak. De lehet, hogy több halott katona van, akikről nem tudnak. Sok halott katona önkéntes volt. Ezek az emberek választották a katonaságot. Nem kellett volna belépniük. Sok önkéntes hal meg a háborúban.

Az önkéntesek gyakran kisvárosokból származnak. Otthon nincs jó munkájuk. A hadsereghez csatlakoznak, mert több pénzt fizet. Más jó dolgokat is kapnak, mint gyermekgondozás és kevesebb adó. De a háború nagyon kemény. Sok katona meghal. Néhány katona azt mondja, nem értették, mire vállalkoznak, amikor beléptek a hadseregbe.

Az orosz hadsereg sok katonát használ a harchoz. Küldik őket harcolni, még akkor is, ha nincs jó kiképzésük vagy felszerelésük. Néhány katona az első harci napján meghal. Az orosz kormány több embert akar a hadseregbe. Pénzt és más jó dolgokat ajánlanak, hogy embereket toborozzanak. Néhány külföldi is csatlakozik az orosz hadsereghez. Remélik, hogy orosz állampolgárságot kapnak, ha túlélik a háborút.