Nagy tűz és sérült emberek dróntámadás után Oroszországban

1 day ago

Nagy tűz és sérült emberek dróntámadás után Oroszországban

Egy drón nagy tüzet okozott Oroszország Tver régiójában. A tűz tizenhárom embert sebesített meg. A tűz akkor kezdődött, amikor a drón reggel korán egy helyre csapódott. Az embereknek a környéken rövid időre el kellett hagyniuk az otthonaikat. A régió vezetője később azt mondta, hogy minden rendben van, és az emberek visszatérhetnek otthonaikba. A találatot szenvedett helyen sok fegyver és robbanóanyag volt.

Az oroszországi támadás fontos. Ukrajna saját drónokat használt, hogy egy nagy fegyverraktárat támadjon meg. Ez a hely sok robbanóanyagot tartalmazott és nagyon értékes volt. A támadás nagy tüzet okozott és még a földet is megremegtette. Az ukránok szerint Oroszország észak-koreai rakétákat is tárolt ott, de ez nem biztos. Az érintett város messze van Moszkvától, Oroszország fővárosától, és Ukrajnától is.

Ukrajna drónokat használ, hogy célpontokat érjen el Oroszországban. Ez azt mutatja, hogy erősebbek lesznek, és azt akarják mondani más országoknak, hogy jó nekik, ha célpontokat támadnak Oroszországban. Oroszország azt mondja, hogy megállított sok drónt, amik más helyeket akartak támadni. Azt is mondják, hogy egy drón egy kis buszt talált el, és négy embert megsebesített. Ukrajna nem mondott semmit ezekről a támadásokról. Mindkét ország azt mondja, hogy sok drónt megállítottak a másik oldalról, de senki más nem ellenőrizte, hogy ez igaz-e.